Lo Crit del Palleter

Lo Crit del Palleter
El palleter Vicente Domenech, patriota valenciá. Cuadro pintat per Joaquín Sorolla

domingo, 27 de octubre de 2013

UNA HUELGA POLITICA



La manifestacio per l'ensenyança que va tindre lloc en Denia el passat dijous, dia 24, es una més dins de la campanya que a nivell de tot l'Estat està portantse a cap, dirigida, fomentá y monopolisá pels partits politics de l'esquerre. No cap dupte que l'objectiu no es atre que desgastar, m'es encara, al PP y d'esta manera tocar poder a curt plaç.

L'espectre politic de l'esquerre domina casi al complet l'ambit de l'ensenyança y no de ara sino de sempre, des del principi de la transicio.El camp de l'educacio es el més propici y en el que resulta més facil adoctrinar y crear cantera.

Capitul a part mereix el pancatalanisme que tant de mal ha fet y continúa fent als valencians.

La majoria de la gent no te criteri ni es preocupa y está acostumá a que li diguen lo que té que pensar y com té que actuar.

En la manifestacio de Denia, com en les demes, es protestava per una llei que ha passat pel Parlament. Esta majoria realment no sap massa de que va la cosa pero es deixa arrastrar.

Opine que les lleis no s'han de fer des del carrer. Per a ferles y aprovarles ya está el Parlament y es en este Parlament a on es va fer y aprovar, governant el PSOE, la llei que ha estat en vigor hasta el dia de hui y que ya está agotá y fracassá, per tant, s'ha de fer una nova.

Un atre element a tindre en conte es el pancatalanisme, preocupat per que si la introduccio del trilingüisme li lleva protagonisme al catala, com ya hem vist en les Balears.

Casualment, la manifestacio va coincidir en la jorna de huelga convocá per mestres y professors. Éste es un atre tema...encara que eixa coincidencia "canta" prou. Com a professionals poden fer les seus reivindicacions y els pares considerarles més o manco justes. En tot cas els pares y alumnes son els que han de soportar les conseqüencies de les huelgues... pero sempre s'haurien de preocupar de informarse be per a tindre un criteri.

Simitri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario