Lo Crit del Palleter

Lo Crit del Palleter
El palleter Vicente Domenech, patriota valenciá. Cuadro pintat per Joaquín Sorolla

sábado, 30 de abril de 2016

Manifest del GAV-GANDIA sobre les TROBADES 2016.

ACCIO TROBADES 2016
¡Bon dia germans! Vos informem que el nostre Grup d'Accio Valencianista de La Safor, com no pot ser d'atra manera, ha presentat un document ...a les institucions pertinents DENUNCIANT la realitat que s'amaga darrere de les falses 'Trobades'. Un acte programat per a adoctrinar als nostres fills i per a difondre els ideals imperialistes dels catalans, tot organisat per el clan pancatalaniste subvencionat des de Barcelona denominat 'Escola (anti)Valenciana'.
¡¡PARES VALENCIANS, NO DUGAU ALS VOSTRES FILLS A LES TROBADES CATALANISTES!!
¡¡NO A L'ADOCTRINAMENT DELS NOSTRES FILLS!!
¡¡LLUITEM PER ELS DRETS DELS MENORS!!
¡¡DEFENGAM NOSTRA IDENTITAT!!
A continuacio reproduim el text entregat:
------------
¿ANEM A CONSENTIR AÇO EN LA SAFOR?
Un any més, davant de les convocatories aquelarriques dels catalanistes, nos fiquem en marcha per a defendre els drets dels nostres fills. Velem per les seues llibertats i, fent aixo, tambe lluitem per la identitat del poble valencià, puix cuidant-los ad ells cuidem les llavors encarregades de mantindre vives les essencies que nos fan ser el poble que som. El marginal pero actiu pancatalanisme, que soles sap que viure amorrat a la costella catalana, continua intentant penetrar en la societat valenciana. Degut a les innumerables mostres de repulsa que els valencians els hem dedicat, la seua estrategia s'ha centrat en 'guanyar-se' als nostres menuts, en adoctrinar-los, en construir una realitat paralela que inserten en els caps dels nostres fills. Aixina és com es crea un desficaci que fa als valencians més jovenets escriure català pero parlar valencià en sa casa, o haver de sentir que la seua bandera és la catalana i no la valenciana, o que Espanya no existix pero sí eixa entelequia imperialista dels 'paisos catalans', etc. ¿Volem aço per als nostres fills?
La autodenominada 'Escola Valenciana' (SIC) és l'associacio encarregada de convocar, anualment i en cada comarca de la nostra terra, una 'trobada' en la qual es fa apologia del totalitarisme pancatalaniste, l'independentisme i els atacs a les nostres senyes d'identitat. Diego Gómez García, que ha sigut un dels seus presidents i ara mateixa és l'alcalde d'Alzira per Compromis, va reconeixer publicament que l'objectiu de 'Escola Valenciana' (SIC) és contribuir a la construccio imperialista dels 'països catalans'.(1) Ell personalment ha acodit a concentracions obertament pancatalanistes davant el parlament europeu de Bruseles demanant la independencia i la integracio del nostre Regne en la 'nacio catalana'.(2) La seua associacio adoctrinadora, ademes, ha participat en actes com la 'Setmana per la llengua als països catalans' (SIC).(3) Inclus s'han viscut episodis de violencia, tant fisica com verbal, puix en un acte radical i marginal con este, els ultres catalanistes es fan notar. L'any 2014, durant les 'Trobades' catalanistes de Benirredra que esta organisacio convocà, es congregaren decenes d'ultres catalanistes per a rebentar una concentracio valencianista del Grup d'Accio Valencianista autorisada per Delegacio de Govern.(4) En eixa contra-manifestacio, va assistir un radical que dies despres fon detingut per apologia del terrorisme etarra.(5) Un anys despres, en 2015, en les 'Trobades' d'Agullent, es denunciaren insults i pintades vexatories a politics valencians, inclus a consellers de la Generalitat Valenciana.(6) ¡RECORDEM que tot aço és lo que estos antivalencians volen inculcar als nostres fills!
I encara n'hi ha més. Molt més. Enguany ya estan fent-se'n algunes 'Trobades'. I la polemica no fa més que creixer, puix cada any que passa l'adoctrinament és més descarat. I ara que han arribat al poder (recordem que 'Escola Valenciana' és una associacio molt propera a Compromis), més encara. Per eixemple, el lema de les 'Trobades' catalanistes convocades enguay és: 'Un país d'escoles', en clara alusio la seua ideologia nacionalista i al plantejament del trencament constitucional i d'unitat nacional espanyola.(7) I per a confirmar esta deriva clarament pancatalanista, en les 'Trobades' que duem enguany fetes com les de Montaverner i El Pinos, proliferen les estelades, les referencies als imperialistes 'països catalans' i els atacs a les nostres senyes d'identitat.(8) ¿Que són, puix, les 'Trobades'? Un acte politisat d'una associacio oposada obertament a la vigencia constitucional, estaturia i cultural dels espanyols i valencians.
¿Volem que els nostres fills acodixquen a estos actes?
Cal recordar que un dels membres més destacats de 'Escola Valenciana' és Vicent Marzà, l'actual Conseller d'Educacio, del Bloc (coalicio Compromis), que ha arribat a declarar en una entrevista a la emisora catalana 'Radio Terra' que som catalans del sur, que els 'països catalans' son una realitat innegable, i que hem de sumar-nos al proces independentiste català.(9) Com a mostra de sa connivencia, Marzà acodix a les 'trobades' catalanistes.(10) L'educacio dels nostres fills no pot estar en mans de gent com esta, per aixo pensem que és d'extrema urgencia l'aplicacio de la Llei 12/2008 de Proteccio Integral de la Infancia i Adolescencia de la Comunitat Valenciana.
Per a ilustrar encara més el desproposit d'estos imperialistes antivalencians, hem adjuntat les noticies, fotos o videos per a que puguen ser contrastades les nostres informacions. Documents que a TOT PARE VALENCIÀ que vol lo millor per a ses fills ha de FERIR-LI l'anima.
¡¡NO A LES TROBADES CATALANISTES!!
¡¡NO A L'ADOCTRINAMENT DELS NOSTRES FILLS!!
SOM VALENCIANS
--------------------------

No hay comentarios:

Publicar un comentario