Lo Crit del Palleter

Lo Crit del Palleter
El palleter Vicente Domenech, patriota valenciá. Cuadro pintat per Joaquín Sorolla

jueves, 12 de diciembre de 2013

LA FOTO QUE HO DIU TOT

Es l'image de la complaent entitat Lo RAT PENAT i del seu President, Enric ESTEVE -beneficiari de tantes prebendes i canongies del poder establit- cap a la Consellera d'Educacio, MARIA JOSE CATALÁ, la responsable academica actual de l'adoctrinament i catalanisacio de nostres fills en els coleges valencians.

Lo RAT, que renuncià al puesto preeminent en la cimera dels nostres estandarts i passà de la seua ferocitat a ser el merla que trina i refila en els actes i salons del totpoderos PP valencià, invita a la responsable educativa a la seua seu per a que seguixca humiliant al valencianisme i ultrajant a nostra cultura i identitat valenciana.

Per a que quedara clar, i llunt de prometre que eliminaria la vergonyant Academia Valenciana de la Llengua (AVL) creà per ells per a oficialisar el català en la nostra terra al son d'un dictamen que aprovà l'enormitat de que ”valencià i catala son la mateixa llengua” (articul 6/ 9-2-2005), ara diu que van a crear una nova assignatura per a que nostres fills sapien que son “ELS BOUS al CARRER”, la “MOIXARANGA” o “el MISTERI D´ELIG” pero que no pot prometre que siga en valencià “i no en català perque els professors i les editorials gogen de llibertat de catedra”. Aixo, Sra. Consellera d'Educacio es, ademes d'una pressa de pel i una excusa barata, simple i planament mentira, i darrere d´ella a soles s'amaga el fracas i renuncia del seu govern a defendre l'historia i la veritat del poble valencià.

JUAN GARCÍA SENTANDREU.

http://jgsentandreu.blogspot.com.es/2013/12/la-foto-que-lo-dice-todo.html____________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario