Lo Crit del Palleter

Lo Crit del Palleter
El palleter Vicente Domenech, patriota valenciá. Cuadro pintat per Joaquín Sorolla

viernes, 18 de octubre de 2013

JUVENTUTS DEL GAV Y ExL EN L'UNIVERSITAT

LES JOVENTUTS DEL GAV I EL SINDICAT UNIVERSITARI ESTUDIANT PER LA LLIVERTAT PRESENTS EN LA FIRA DE ASSOCIACIONS JOVENILS DE LA UNIVERISTAT DE VALENCIA

El passat dijous el Grup d'Accio Valencianista va estar present en la seua tradicional paraeta en la Fira d'Associacions del Consell de la Joventut de la Ciutat de Valencia. Enguany l'event se celebrà en el Campus Universitario de Tarongers, mes concretament en la Facultat de Magisteri.

La fira escomençà a las 10:00h. i minuts despres d'escomençar, representants del Consell de la Joventut se personaren en la paraeta del GAV per a intentar tancar-la. Com no tenien atre argument que el seu autoritarisme i el GAV tenia tots els permissos en regla, els anti democrates de sempre se tingueren que tornar per a on havien vingut, tenint-se que tragar les senyeres, llibres i pegatines de les JJGAV.

La fira va ser clausurada a les 19:00h. i per ella passaren centenars de jovens que pogueren comprovar per ells mateixa el treball diari que les JJGAV i ExL desenrollen entre els estudiants valencians. Mes d'un demana informacio i alguns s'afiliaren al GAV o lo que es lo mateix a la ressistencia valencianista.



No hay comentarios:

Publicar un comentario